--20-- VANZARE Reparații injectoare Delphi, inclusiv Euro 5 (Delphi Diesel Point autorizat) Strada Baba Novac 24
KRITTERS-COM S.R.L.


  TRANSPORT »   SERVICE AUTO »   Servicii

Reparații injectoare Delphi, inclusiv Euro 5 (Delphi Diesel Point autorizat)
ID:782504


PRET:   95.65 €

   CERETI MAI MULTE DETALII  

        
DESCRIERE
Testăm și recondiționăm injectoare Delphi, inclusiv Euro 5, pe banc de probă profesional Hartridge, în conformitate cu datele tehnice specificate de producător în fișele originale de testare.
 
 În urma procesului de recondiționare injectoarele sunt readuse la parametrii inițiali de funcționare, prin curățarea cu ultrasunete, înlocuirea componentelor defecte și refacerea reglajelor de debite.
 
 De ce să alegeți un service autorizat Delphi?
 
 Numai un service certificat Delphi execută reparații profesionale pentru injectoare common-rail Delphi, inclusiv Euro 5, cu includ calibrarea electronică a injectorului: i se aloca un cod hexazecimal cu ajutorul aparatului de resoftare CRi-PC. Acest cod înmagazinează informații legate de caracteristica de debitare și de timpul de reacție al bobinei de comandă. Folosind soluția de reparație autorizată Delphi, reduceți consumul, emisiile și prelungiți viața motorului.
 
 Noi avem certificare Delphi Diesel Point, iar calitatea lucrărilor este garantata de Delphi Automotive Systems. Folosim numai piese noi și originale achiziționate direct de la producătorul sistemului de injecție. Tehnologia folosita este sub licență Delphi și beneficiem de suport permanent din partea Delphi Automotive Systems în materie de training, echipamente și piese originale.
 
 Standul Hartridge CRi-PC realizează zeci de teste pentru fiecare injector, simulând funcționarea acestora pe motor în condițiile extreme de presiune, turație și temperatură ce pot apărea în timpul utilizării autovehiculului.
 
 În urma acestor teste, standul recodează fiecare injector prin alocarea unui cod hexazecimal care trebuie introdus în calculatorul mașinii atunci când injectorul este montat pe motor. În acest mod calculatorul mașinii primește informațiile necesare pentru a transmite comenzile corecte fiecărui injector, pentru ca acesta să reacționeze corect la sarcinile la care este supus.
 
 Rezultatul: fiecare injector funcționează corect pe motor, un injector recondiționat cu recodare folosind soluția recomandată de Delphi este comparabil cu un injector nou, la mai puțin de jumătate din prețul acestuia!
 
 De ce nu se recomandă repararea neautorizată a injectoarelor Delphi?
 
 Oricine poate face o reparație empirică ce presupune schimb de duze si supape de retur, dar niciodată nu vor ieși gazele la tester, curba de injecție diferă de cea optimă și se produc multe gaze la evacuare. Mai mult, daca alegeți să reparați injectoarele doar prin schimb de duza si supapa, ele nu au cum sa reziste mai mult de 3 luni. Motorul nu mai pornește sau pornește din ce in ce mai lung până ce în final dai la automat până nu mai poți!
 
 Mai grav este ca pot apărea probleme mecanice: se poate topi pistonul pentru ca inițierea aprinderii se produce în alte puncte decât cele normale in care pistonul rezista la așa ceva. Ca urmare apar zgomote anormale la motor, care sunt dovada unei funcționări haotice.
 
 Dacă arderea este incompletă, atunci se produce calamină care înfundă EGR-ul, care nu va mai funcționa în parametrii optimi: supapa rămâne deschisă și determină intrarea mai multor gaze de evacuare, astfel amestecul fiind alterat (cantitate de oxigen mai mică) și arderea devenind din nou incompletă, continuând același ciclu dăunător motorului.
 
 Evitați toate aceste probleme apelând la o reparație profesională, certificată de Delphi, care nu presupune doar schimbarea duzei și supapei de retur, ci și calibrarea electronică a fiecărui injector. Astfel injectorul este re-codat, iar calculatorul mașinii va știi exact ce semnale trebuie să transmită injectorului pentru a asigura o funcționare în parametrii normali.
 
 De ce Kritters?
 
 Dispunem de service-uri moderne, cu personal specializat și cu experiență în tehnologia diesel, dotate cu echipamente de testare și calibrare ce au specificațiile necesare realizării de reparații profesionale pentru injectoarele Delphi. Avem peste 15 ani experiență în domeniul sistemelor de injecție Delphi, care contribuie la continua îmbunătățire a serviciilor oferite clienților noștri.
 
 Am dobândit o vastă experiență și în repararea injectoarelor Euro 5. Modelele de injectoare common-rail Delphi Euro 5 pe care le reparăm includ, dar nu se limitează la:
 - 28231462 pentru Skoda Fabia, Roomster și VW Polo 1.2
 - R00101DP pentru Citroen C4, DS4, Jumpy, Ford C-Max si Focus III 2.0
 - 28239766 / 28264952 pentru Chevrolet Captiva și Opel Astra 2.0
 - 28342997 / 28348371 / R0002D pentru Mercedes C-Class, E-Class, GLK, Vito și Sprinter 2.2
 - 28229873 / 33800-4A710 pentru Hyundai H1 2.5 CRDi
 - 28264951 / 28239766 / 28489548 pentru Chevrolet Captiva și Opel Antara 2231 cmc
 - R00201D / R00202D / R00203D pentru Ford Transit 2.0
 
 Pentru orice alt model nu ezitați să contactați oricare dintre unitățile noastre.
 
 Beneficiați de cel mai avantajos preț la aceste reparații profesionale, cu 6 luni garanție scrisă, iar injectoarele se pot trimite la reparat și prin curier.







Alte oferte

Reparăm cuplaje Haldex, pentru autovehicule cu tracțiune integrală, garantăm calitate și profesionalism. Prețul este estimativ, stabilit pe ba...
301.40 €

Verificăm și reglăm geometria sistemului de direcție pentru toate tipurile de autoturisme, folosind tehnologii computerizate de ultimă oră. Reglarea comput...
20.09 €

Testăm și recondiționăm turbine, pe mașină de echilibrare profesională CIMAT, în conformitate cu datele tehnice specificate de producător în fișele...
180.84 €


OFERTA

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII


CATEGORII OFERTE
TRANSPORT
MASINI




               
     
X