--20-- SPECIALISTI IN INJECTOARE, POMPE SI TURBINE MAI MULTA PUTERE CU UN CONSUM MAI MIC! - KRITTERS-COM S.R.L.
KRITTERS-COM S.R.L.


Specialisti in injectoare, pompe si turbine. Mai multa putere cu un consum mai mic!
  joi, 03 Feb 2011        Despre noi



Firma noastra ofera o gama completa de piese, componente si accesorii auto pentru intretinerea si repararea masinii dumneavoastra. Puteti alege intre piese originale si o gama variata de producatori cu renume mondial (Bosch, Delphi, Garrett, BorgWarner, LuK, Sachs, Boge, Bilstein, etc.) pentru a obtine raportul optim de pret/calitate pentru bugetul si necesitatile dumneavoastra.

Putem asigura montajul pieselor in unul din cele doua Bosch Car Service-uri autorizate RAR detinute de firma noastra, in care beneficiati de o gama completa de servicii de reparatii, montaj, verificare si intretinere pentru masina dumneavostra.


Vindem piese de schimb originale pentru diferite sisteme de injectie: Gasiti in stoc la unitatile noastre injectoare originale, noi si reconditionate, si alte componente pentru cele mai uzuale sisteme de injectie.


Reparam pompe si injectoare: Executam reparatii profesionale de pompe de injectie si injectoare la service-urile noastre dotate cu echipamente moderne, de nivel mondial, omologate de producatorii originali. Detinem acreditare Delphi pentru testarea si repararea injectoarelor si a pompelor de injectie.


Reconditionam turbine: Ca o completare a gamei de turbine noi si reconditionate pe care o oferim, efectuam si reconditionari de turbine (in special marca Garrett). Reconditionam turbine pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv Dacia Logan. Turbinele reconditionate de noi beneficiaza de 6 luni garantie in cazul montarii intr-un service autorizat RAR pentru aceasta operatie, respectiv de 12 luni in cazul montarii intr-unul din service-urile proprii.


Reconditionam etriere: Efectuam reconditionari de etriere pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv autoutilitare si camioane. Etrierele reconditionate beneficiaza de o garantie de 12 luni.


Expediem piese auto, prin curierat, in toata tara.


Despre noi




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII


CATEGORII OFERTE
TRANSPORT
MASINI




               
     
X